Десерт Тірамісу з сирими яйцями

Як зробити Десерт Тірамісу з сирими яйцями простий рецепт домашній.

Інгредієнти

3 свіжих курячих яйця
200 гр цукор (в білки)
2 ст. л (жовтки)
250 гр маскарпоне
Упаковка печива Савоярді
Міцну каву
Какао

Десерт Тірамісу з сирими яйцями покроковий рецепт

1. Заздалегідь готуємо каву, залишаємо остигати. Ретельно миємо і просушуємо холодні яйця, перевірте, чи немає тріщин на шкаралупі, дуже важливо, щоб яйця були як можна свіже і цілими. У сухі, чисті миски поділяємо білки і жовтки, особливо в білки не повинна потрапити ні крапля желтка.

2. Жовтки поки прибираємо в сторону, спочатку приготуємо швейцарську меренгу, білки з’єднуємо з 200 гр цукру і ставимо на водяну баню на відео, нам потрібно прогріти білкову масу постійно помішуючи до 45-50°, якщо немає термометра щупайте пальцями, до моменту розчинення сахара.

3. Знаю, що багато хто боїться готувати справжній тірамісу з-за сирих яєць, але тут ми прогріли яйця тим самим знищивши бактерію. Ще з рад, вибирайте максимально свіжі та цілі яйця і ретельно мийте їх перед готовкой.

Відео рецепт 👇