Шоколадний торт-суфле з сиром

Як зробити легкий Шоколадний торт-суфле з сиром рецепт простий. Як щодо легкого, смачного десерту з ідеальним КБЖУ і простотою приготування? Такий торт можна з’їсти хоч цілком і не переживати за з’їдені калорії, а ще він настільки ніжний по структурі, що просто тане в роті…⁣⁣⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:⁣⁣⠀
95.1/8.6/1.6/11.0⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
ОСНОВА⁣⁣⠀
Банан – 1 шт⁣⁣⠀
Яйце – 1 шт⁣⁣⠀
Рисове борошно – 20 р⁣⁣⠀
Розпушувач – 1 год л⁣⁣⠀
Кефір 1% – 30 мл⁣⁣⠀
Какао-порошок – 10 г⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
СИРНЕ СУФЛЕ⁣⁣⠀
М’який сир – 240 г⁣⁣⠀
Кефір 1% – 30 мл⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Желатин – 6 г⁣⁣⠀
Вода – 30 мл⁣⁣⠀
ПОМАДКА⁣⁣⠀
Кефір 1% – 40 мл⁣⁣⠀
Какао-порошок – 15 г⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀

Шоколадний торт-суфле з сиром покроковий рецепт

1. Змішати в блендері всі складові для основи, влити в силіконову форму (у мене форма діаметром 16 см), і відправити в розігріту духовку на 10 – 12 хвилин при 180°.⁣⁣⠀ ⠀ Для приготування суфле, змішати сир кефір і підсолоджувач. У невеликому ковшике желатин залити водою і поставити на огонь.

2. При постійному помішуванні довести желатин до повного розчинення. Не кип’ятити!⁣⁣⠀ ⠀ Влити розведений желатин в сирну масу і перемішати.⁣⁣⠀ ⠀ Готовий корж вийняти з форми, форму застелити харчовою плівкою і покласти корж. Залити сирною масою і прибрати в холодильник на пару годин до застигання суфле.⁣⁣⠀ ⠀

3. Після того як суфле застигло, вийняти його із силіконової форми, покрити шоколадною помадкою з кефіру, какао і підсолоджувача. Готово!⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ Готуйте із задоволенням! З наступаючими святами!!!⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇