Чізкейк Твікс з карамеллю і печивом

Чізкейк Твікс з карамеллю і печивом простий рецепт.

Інгредієнти

Основа:
Печиво (я беру ювілейне) – 300 г
Вершкове масло – 115 р

Начинка:
Сирний вершковий сир – 500 г
Цукрова пудра – 80 г
Вершки 33% – 150 г
Яйце – 2 шт

Для карамелі:
Цукор – 175 г
Вершкове масло – 75 г
Сіль – 1/2 ч. л
Вершки 33% – 120 мл

Для глазурі:
Шоколад молочний – 100 г
Рослинна олія – 20 мл

Чізкейк Твікс з карамеллю і печивом покроковий рецепт

1. Подрібнюємо печиво, можна це зробити блендером або дрібної теркою. Змішуємо з розтопленим вершковим олією, добре перемішуємо. Укладаємо в роз’ємну форму, формуючи бортики, руками придавливаете добре масу. Прибираємо в холодильник, поки готуємо начинку. Сирний сир, яйця, цукрова пудра, вершки добре замішуємо віночком до однорідної маси (якщо виходять грудочки, можна пробити блендером)

2. Виливаємо готову начинку на основу. Розігріваємо духовку до 130 градусів. На самий низ духовки поставити ємність з гарячою водою, я поставила маленький аркуш. А форму з чізкейк на середній рівень. Випікати 1,5 години. Після тримати до охолодження в духовці. Прибрати в холодильник на ночь.
3. Чізкейк можна вже є і в такому вигляді, доповнюючи його просто топпінгом, варенням, згущеним молоком, або як в рецепті, з карамеллю і шоколадом. Для карамелі: На середньому вогні розтоплюємо цукор, як тільки він починає плавитися, відразу починаємо його перемішувати до повного растворения.

4. Далі додаємо масло з сіллю, швидко замішуємо і після вливаємо гарячі вершки. Проварити кілька хвилин і все готово. Відставити остуджуватися. Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі, додати масло і добре перемішати. На чізкейк заливаємо карамель, після шоколад і прибираємо в холодильник на 1 годину до застывания.