Гарбузове печиво

Як зробити Гарбузове печиво рецепт простий в духовці. Ще один смачний осінній рецепт з гарбуза!🍂 Не знаю чому, але саме в цьому році так потягнуло на гарбуз!🎃І знаєте, я зрозуміла, як ми її недооцінюємо! Особисто я її раніше не дуже любила, як-то готувала крем-суп з гарбуза, нам він не дуже зайшов. Але в десертах вона розкривається зовсім по-іншому, а найчастіше і зовсім там не відчувається! Загалом я дуже захопилася процесом і хочеться експериментувати з нею все більше!👌У мене в запасі є кілька рецептів з гарбуза, які мені дуже хочеться повторити і я це обов’язково зроблю найближчим часом!😉

Інгредієнти

на 12-14 шт.

100 гр. вершкового масла
120 гр. цукру
80 гр. гарбузового пюре
1 яйце категорії С0
Щіпка солі
1 ч. л. кориці
0,5 ч. л. меленого імбиру, гвоздики, мускатного горіха
210 гр. борошна
1 ч. л. розпушувача

Для обсипання:
80 гр. цукру
1 ст. л. кориці

Гарбузове печиво покроковий рецепт

1. В мисці збиваємо м’яке вершкове масло з цукром. Додаємо гарбузове пюре і яйце, перемішуємо. Потім всипаємо всі сухі інгредієнти, борошно, корицю, приправи і розпушувач, замішуємо тесто.
2. Прибираємо готове тісто в холодильник на 30-40 хвилин. Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 градусів. Далі в мисці змішуємо цукор і корицю. Від тесту відщипуємо невеликі шматочки і обвалюють у цукрової суміші, формуючи печеньки.
3. Печива викладаємо на деко, застелене пергаментом, на невеликій відстані один від одного. Випікаємо близько 12-15 хвилин до легкого золотистого кольору. Приємного апетиту!