Шоколадний млинцевий торт з кремом із згущеного молока

Як зробити дуже смачний Шоколадний млинцевий торт з кремом із згущеного молока та кисломолочного сиру рецепт простий.

Інгредієнти

МЛИНЦІ ⠀
■ 4 яйця⠀
■ 4 ст л цукру⠀
■ щіпка солі⠀
■ 1 літр теплого молока⠀
■ 360 г борошна⠀
■ я 1/2 л розпушувача⠀
■ 60 г какао⠀
■ 4 ст л раст масла⠀

КРЕМ⠀
■ 200 г твор сиру ⠀
■ 250 г згущеного молока⠀
■ 400 г вершків 33-35% (охолоджених в холодильнику не менше 8 год) ⠀

ГЛАЗУР⠀
■ 2 плитки темного шоколаду⠀
■ 20 г раст масла⠀

Шоколадний млинцевий торт з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Для млинців змішуємо яйця, цукор,сіль. Додаємо борошно, розпушувач, перемішуємо тісто, поступово додаючи молоко. Додаємо какао. Коли вийшла густа маса без грудочок, додаємо молоко, що залишилося і добре перемішуємо. Так як обсяг тесту великий, грудочки можуть залишитися, в такому випадку процідіть тісто через сито/ збийте занурювальним міксером. Випікаємо млинці. ⠀ ⠀ Для крему збиваємо сирна сир, згущене молоко і вершки до щільного крему.⠀ ⠀
2. Збираємо торт в розсувному кільці. Прибираємо торт під плівкою в холодильник мінімум на 6 ч. ⠀ ⠀ Для глазурі імпульсами за 15 с в мікрохвильовці топимо шоколад (попередньо ламаємо на шматочки), кожен раз перемішуємо. Додаємо раст масло і перемішуємо. ⠀ ⠀

3. Торт витягуємо з кільця (попередньо уздовж бортів проходимся ножем), потім торт знову ставимо в кільце і заливаємо глазур’ю (не гарячою!). ⠀ ⠀ Прибираємо торт на холод ще на 40 хв, прикрашаємо і можна пробувати. Ніж попередньо нагріваємо під струменем гарячої води і насухо витираємо перед кожним розрізом. Приємного ❤️

Відео рецепт 👇