Мяке морозиво з ягодами, шпинатом і бананом

Як зробити домашнє М’яке морозиво з ягодами, шпинатом і бананом рецепт простий. Відчуваю себе геніальною мамою 🥲 дитина їсть смакоту, а в ній одна користь 💪🏻 банан, шпинат і йогурт) Ну ідеально! Зверніть увагу❗️ найсмачніше морозиво саме в м’якому вигляді. Я помістила на перше фото морозиво з формочки тільки для краси 🍦 М’яке морозиво має класну кремову консистенцію без кристалликав льоду і насичений смак. Ми всією сім’єю його обожнюємо❤️ Ще цей поживний десерт може стати відмінним перекусом!

Інгредієнти

для 3х видів

Банан
Ягода (не кисла!)
Шпинат
Молоко/йогурт

М’яке морозиво з ягодами, шпинатом і бананом покроковий рецепт

1. Основа – заморожений банан. Він дає гарну консистенцію. Банан нарізати кружками (якщо блендер слабенький, ріжте дрібніше). Викласти на зручну для заморожування поверхню. Обов’язково накрийте плівкою, щоб не допустити сторонніх запахів з морозилки. Заморожений банан перекласти в пакет.
2. Для м’якості додаємо звичайне або рослинна молоко (на 1 банан~2-3 ст. л молока). Можна несолодкий йогурт, але він додасть невелику кислинку. Інші інгредієнти теж повинні бути заморожені. Подрібнюйте в блендері невеликі порції, морозиво швидко тане. Як тільки подрібніть – їжте☺️заморожувати додатково не треба!
3. Морозиво виходить ніжне 👌 У мене вийшло 3 види морозива: -бананове (банан+молоко). -полуничне (банан+молоко+полуниця). -шпинатне (банан+молоко+шпинат). Політ фантазії безмежний! Можна експериментувати😊

Відео рецепт 👇