Бенто-торт «Банан в шоколаді»

Як смачно зробити Бенто-торт «Банан в шоколаді» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Найшвидший пп десерт без борошна і без цукру. Захотіли солодкого, швидше готуємо цей пп тортик за 10 хвилин. Головне взяти стиглий банан і все вийде на раз, два.

Інгредієнти

Для тесту:
🔸банан середнього розміру – 1 шт
🔸какао порошок – 2 ст. л. (25 г)
🔸яйце С1 – 1 шт
🔸розпушувач на кінчику чайної ложки
🔸цукор/эритрит – 1 ч. л. (4 г)

Для крему:
🔻м’який сир – 125 г
🔻цукор/эритрит – 2 ч. л.

Бенто-торт «Банан в шоколаді» покроковий рецепт

1. В блендер скласти всі інгредієнти для тіста. Пробити до однорідності маси. Якщо у вас немає такого блендера, то можна пробити заглибним блендером в склянці. Тісто вилити у форму для запікання. Форму не змащувала маслом. Діаметр моєї форми 12 см.

2. Випікати в СВ печі 3,5-4 хвилини на максимальній потужності. Після випікання бісквіт відразу дістати з форми. Остудити. Розрізати уздовж. Бісквіт буде вологий, як у брауни.

3. Приготувати крем. Змішати м’який сир і эритрит. Зібрати тортик, як показано у відео рецепті. Зверху прикрасити темним шоколадом без сахара.