Кокосовий торт «Ялинка» на Новий Рік

Як зробити смачний Кокосовий торт «Ялинка» на Новий Рік рецепт простий.

Інгредієнти

У мене 2 форми: одна d18 см, інша d22 см

За смаком бомба 💣 добре просочений, крему в міру – супер 🙌

Бісквіт:
1. Яйце – 9 шт.
2. Цукор – 270 грам
3. Борошно – 220 грам
4. Крохмаль кукурудзяний – 40 грам

Крем:
1. Крем-чіз – 1 кг
2. Вершки 33-35% – 500 мл
3. Згущене молоко – 200 грам
4. Цукрова пудра – 100 грам
5. Кокосова стружка – 50 грам
6. Барвник зелений ( краще гелевий)

Сироп:
1. Цукор – 4 ст. л.
2. Гаряча Вода – 150 мл
3. Сік 1/2 лимона

Додатково:
1. Кокосова стружка – 20 грам
2. Кондитерська посипання

Кокосовий торт «Ялинка» на Новий Рік покроковий рецепт

1. Бісквіт:
включаємо духовку на t170, дно форм застеляємо пергаментом
білки відділяємо від жовтків
білки збиваємо з цукром до міцних піків, потім додаємо по одному жовтку і на мінімальних обертах збиваємо до однорідної маси
просіваємо борошно з крохмалем і лопаткою замішуємо однорідну масу
перекладаємо тісто рівномірно форми, вирівнюємо і випікаємо 40 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою
коли бісквіт готовий, дістаємо їх з духовки і кидаємо на стіл з висоти 20 см ( піде зайве повітря)
даємо повністю охолонути у формі

2. Сироп:
поки випікається бісквіт
цукор змішуємо з окропом і соком лимона, перемішуємо до розчинення цукру і даємо повністю охолонути
3. Крем:
коли бісквіти охололи
вершки збиваємо в щільну масу, додаємо сирний сир збиваємо до однорідної маси
ділимо крем на 2 частини
в одну додаємо згущене молоко і кокосову стружку ( з солодощі пробуйте, пробуйте, краще покласти менше, потім спробувати і додати )
в іншу частину цукрову пудру ( пробуйте по солодощі) і зелений барвник (за інструкцією)

4. Збірка:
бісквіти дістаємо з форм ( я проводила ножем по внутрішній стінці форми, щоб легше було дістати)
якщо утворилася шапочка, зрізаємо, щоб вирівняти бісквіти і кожен бісквіт розрізаємо на 3 коржа
у мене вийшло 10 рівнів, вирізала кола за допомогою підручних засобів ( тарілки, чашки, стопка), кожен коло менше попереднього на ~ 1 см
починаючи з самого великого кола збираємо – бісквіт, сироп, крем (кокосовий)багато не кладіть-буквально тонким шаром (зверху буде багато крему)і т. д.
потім за допомогою кондитерської насадки прикрашаємо торт зеленим кремом, кондитерської посипкою і посипаємо кокосовою стружкою
на ніч у холодильник