Нормандський яблучний пиріг тарт

Як смачно зробити Нормандський яблучний пиріг тарт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні я до вас з дуже простим і швидким рецептом – норманський яблучний тарт від французького шеф-кондитера Валентина Штефаньо.

Інгредієнти

Листкове дріжджове тісто
Яблука 1-2шт
250г яєць
250г цукру
50г мигдальної муки
125г розтопленого вершкового масла
Форма для тортів

Нормандський яблучний пиріг тарт покроковий рецепт

1. Розморозити тісто, сформувати з нього дно і стінки форми. Нарізати яблука, викласти у форму тесто.
2. Зробити заливку: змішати яйця, цукор, масло і муку, не збивати, просто змішуємо лопаткою. Залити у форму на яблоки.

3. Зверху посипати мигдалевими пластівцями. Випікати при 180 градусах 45-60 хвилин. Готовий тарт присипати цукровою пудрой.