Печиво тістечко Вупі Пай в домашніх умовах

Печиво тістечко Вупі Пай в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Яйце – 1 шт.,
Цукор – 100 гр.,
Кефір 1 % – 100 гр..,
Вершкове масло – 50 гр.,
Какао – 70 гр.,
Пшеничне борошно – 140 гр.,
Сода – 0,5 ч. л.,
Розпушувач – 0,5 ч. л.,
Щіпка солі, ваніль.

Для начинки:
Густа сметана – 130 гр.,
Вершкове масло – 70 гр.,
Ваніль,
Цукрова пудра – 60 гр. або за смаком.

Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.

Печиво тістечко Вупі Пай в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Готуємо тісто: Збиваємо міксером яйця з цукром і сіллю до пишноти, далі вливаємо кефір, знову перемішуємо. Додаємо розтоплене і остигле масло, розмішуємо. Окремо змішуємо сухі інгредієнти, все перемешиваем.
2. Потім в 3 заходи додаємо суху суміш в основну, перемішуючи до однорідності. Накриваємо тісто плівкою і охолоджуємо в морозильній камері близько 30 мин.
3. Далі, змащуючи руки рослинним маслом, формуємо шаркі, викладаємо їх на деко (з пергаментом) на пристойній відстані. Випікаємо при 170 градусах близько 10-15 хвилин!
4. Готуємо крем: Сметану можна відкинути на марлі, щоб вона стала ще густішою і зайва рідина пішла. Міксером змішати цукрову пудру, м’яке вершкове масло і ваниль.
5. Далі, не припиняючи збивання міксером, додаємо по 1 ложці сметани. Прибираємо крем, накритий плівкою в холодильник, він стане ще густіше. Збірка – між двома печеньками промазуємо кремом (відсаджуємо з мішка).