Кокосовий рулет Баунті з кремом

Як приготувати Кокосовий рулет Баунті з кремом рецепт. Знову запрошую вас у нове гастрономічне подорож – цього разу на острови “Баунті” в Тихому океані🏝️ Соковитий кокосовий смак десерту з легким присмаком полуниці.

Інгредієнти

Для бісквіта (рамка 30*40 см)
Білок кімнатній t – 145 р
Цукор (1) – 63 р
Пшеничне борошно – 100 г
Цукор (2) – 140 р
Розпушувач – 3,5 р
Харчова сода – 1 г
Жовток – 56 р
Рослинна олія – 60 г
Кокосове молоко кімнатної t – 63 р
Сухої кокосовий порошок – 5 р
Цукрова пудра для посипання

Крем
Молоко – 250 мл
Масло 82,5 % кімнатній t – 150 г
Кокосовий порошок – 10 г
Кукурудзяний крохмаль – 18 р
Згущене молоко – 90 г
Кокосова стружка – 40 р
Ванилиный екстракт – 1 г
Паста “кокос-полуниця” – 50 г

Кокосовий рулет Баунті з кремом покроковий рецепт

1. Для бісквіта. Розігріти духовку до 180°С. Змішати сухі інгредієнти (борошно, розпушувач, сода). Збити яєчні жовтки з цукром, додати рослинне масло, кокосове молоко і кокосовий порошок. Додати в яєчну суміш у два прийоми борошняну суміш (можна міксером на мінімальній швидкості). Збити в міксері яєчні білки з дрібкою лимонної кислоти до освіти пены.
2. Збільшити швидкість до високої і поступово додати цукор (1), продовжувати збивати яєчну масу до утворення впевнених пік. Частинами об’єднати меренгу і борошняну суміш. Розподілити тісто на пергаменті, присипати пудрою і випікати бісквіт 15-20 хвилин до золотистого кольору. Готовий бісквіт перевернути на інший аркуш пергаменту і прибрати попередній лист.
3. Згорнути в рулет і дати охолонути. Крем. В 50 мл молока розчинити крохмаль, кокосовий порошок, згущене молоко і ванільний екстракт. Молоко 200 мл довести майже до кипіння і ввести отриману суміш. Почати нагрівати, постійно помішуючи до загустения.

4. Остудити. Масло кімнатної t збити з кокосово-полуничною пастою до посветления, ввести частинами заварную частина на мінімальних оборотах міксера. Крем готовий. Остиглий бісквіт змастити кремом, акуратно згорнути і залишити просочитися на 1-2 години. За вашим Декор желанию.