Тропічний шоколадний чізкейк з манго і маракуйєю

Як зробити тропічний шоколадний чізкейк з прошарком з манго і маракуї рецепт.

Інгредієнти

Рецепт на форму 18 див.

Для заготівлі:
100 грам вершкового масла
150 грам мигдального борошна(можна зробити з будь-якого горіха)
150 грам пшеничного борошна
1 яйце
Щіпка солі
20 грам какао
100 грам цукрової пудри (важливо – не цукрового піску)

Для основи з широкими бортами:
300 грам крихти
100 грам вершкового масла
50 грам молочного шоколаду

Чізкейк:
400 грам вершкового сиру (марки: Віолеті, Кукинг, Бонфесто, Креметте)
2 яйця
100 грам молочного шоколаду
100 грам вершків 33%
60 грам цукрової пудри
10 грамів картопляного крохмалю

Фруктовий шар:
100 грам пюре манго
100 грам пюре маракуї
12 грамів картопляного крохмалю
20 грам цукру

Тропічний шоколадний чізкейк з манго і маракуйєю покроковий рецепт

1. Для заготівлі:
Випікати 20-30 хвилин при температурі 160-170 градусов.

2. Чізкейк:
Випікати 1.5-2 години при температурі 110 градусів до легкого «трушення» серединки режим верх/низ без водяній лазні. Охолодити 8-10 годин в холодильнике.

3. Важливо:
– Молочний шоколад можна замінити на гіркий, буде більш терпкий смак.
– Фиуктовый шар можна зробити з вишнею , малиною і будь-який інший ягодою.
– Обов’язково пройдіться шпателем по бортику , коли дістанете чізкейк , щоб він не тріснув, так як краю можуть прилипнути і потягнути за собою сирну частина після охолодження.
– Бортики можна не робити совсем.

4. Красота.