Насипний пиріг з яблуками і манкою три склянки

Як приготувати розсипчастий Насипний пиріг з яблуками і манкою три склянки в духовці рецепт простий. НАСИПНИЙ ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ 🍎 скільки ж існує яблучних пирогів 😍 і все ж такі смачні! На мій погляд безпрограшний варіант, особливо якщо з ароматною антоновкой 🍏

Пиріг називається насипний, бо тесту як такого немає, його не замішують, а просто насипають всі інгредієнти. Вимірюються інгредієнти гранованим склянкою, насипаємо не до краю, а до полосочки.
Пиріг виходить смачний, вологий всередині, з хрусткою скоринкою зверху. Загалом рекомендую 👌

Інгредієнти

На форму 20 см:

Манка 1 склянку
Цукор 1 склянку
Борошно 1 склянку
Розпушувач 1 ч. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Кориця 1/2 ч. л.
Яблука 4-5 шт. 🍏
Вершкове масло 150 г🧈

Насипний пиріг з яблуками і манкою три склянки покроковий рецепт

1. Змішати в миске манку, борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і корицю. Ретельно перемішати віночком і розділити на 4 рівні частини. Яблука нарізати на 4 частини, видалити серцевину, очистити від шкірки і натерти на терке.

2. Яблука розділити на 3 частини. Форму для випічки застелити пергаментом. На дно рівномірно натерти частина холодного вершкового масла.

3. Далі шар насипного тіста, шар яблук, знову вершкове масло і т. д. зверху насипати шар тіста і натерти вершкове масло. Випікати пиріг при температурі 180° протягом 45 минут.

Відео рецепт 👇