Сирне печиво з мигдальною посипанням

Нагадали мені сьогодні про це рецепті!) 😁😉 І як раз упаковка сиру опинилася під рукою! Все склалося 👍🏻 пекли печиво 💗 Воно ДУЖЕ СМАЧНЕ, тому нагадаю про нього і вам (рецепт не новий😉але того вартий!) 👌🏼 Як зробити Сирне печиво з мигдальною посипкою рецепт простий.

Інгредієнти

вершкове масло 150 г
цукор 150 г
пшеничне борошно 200 г
рисове борошно 100 г
сіль 2 щіпки
сода 1/2 ч. л.
яєчні жовтки 1 шт.
сир 250 г

Сирне печиво з мигдальною посипкою покроковий рецепт

1. Розтопити вершкове масло, перелити в миску і додати цукор. Розмішати. До суміші додати яєчний жовток і ще раз ретельно розмішати до об’єднання. Окремо у миску просіяти пшеничне і рисове борошно, додати соду і сіль. Змішати обидві суміші. Сир можна протерти через сито або збити в блендере.
2. Додати до решти інгредієнтів замісити тісто. Охолодити (близько 30-40 хв.) Тісто зручно поділити на дві частини. По черзі розкачати кожну частину тіста на припыленной борошном поверхні в пласт товщиною близько 5 — 7 мм, Вирізати печиво будь-якої формы.
3. Викласти печиво на застелений пекарської папером деко на невеликій відстані один від одного (печиво в процесі випічки трохи збільшиться в розмірі), змастити збитим яйцем і посипати мигдалевими лепестками.
4. Випікати при 200 — 210°С близько 10 хвилин, до золотистого кольору. Слідкуйте за своєю духовці! Готове печиво остудити і присипати цукровою пудрою!

5. P. S. ✅ Рецепт дуже простий! І при цьому печиво виходить смачним, ніжним і можна сказати, повітряним)) ☁️☁️☁️ ви можете при бажанні пробувати замінити деякі інгредієнти 🤷🏻♀️ але, нагадую, що це печиво виходить таким саме з ТИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ, які наведені вище!)