Крем ганаш матчу з білим шоколадом, маслом і вершками

Крем ганаш матчу з білим шоколадом, вершковим маслом і вершками простий рецепт.

Інгредієнти

білий Шоколад – 150 гр
Вершки – 230 гр
Масло вершкове – 20 гр
Чай матчу – 1 ч. л. без гірки.

Крем ганаш матчу з білим шоколадом, маслом і вершками покроковий рецепт

1. Вершки нагріти з чаєм матчу до кипіння. Вилити на шоколад Настояти 1 хвилину і пробити блендером до однорідності. Остудити до 40 градусів, додати масло кімнатної температури і пробити блендером до гладкої эмульсии.
2. Накрити харчовою плівкою «вконтакт» і прибрати в холодильник на стабілізацію – 8 і більше годин. Збити ручним міксером до ущільнення. АЛЕ! -не захоплюйтеся! Ганаш легко перевзбить, він розшарується і піде комочками.
3. P. S. Смак матчу дуже насичений, перший раз спробуйте з невеликою кількістю чаю, як в рецепті. Я додавала 1,5 ч. л. ложки ☺️ P. P. S. Я поєднувала ганаш «матчу» з рідким центром з манго 🥭