Яблучний рулет бісквітний в духовці

Як зробити смачний Яблучний рулет бісквітний в духовці простий рецепт 🔥 Дуже простий і смачний бісквітний рулет без крему,але з приголомшливою яблучно-апельсиновою начинкою з ноткою кориці 🥰❤

Інгредієнти

Яблука великі 4-5 штук
Апельсин 0.5 шт
Цукор за смаком 1-2 ст ложки
Кориця 1 ч ложка

✔Бісквіт:
Яйце 1 ст. (Так, відміряємо саме об’ємом, а не штуками, це приблизно 4-5 штук)
Цукор 1 склянку
Борошно 1 склянку

✔Какао 2 ч ложки за бажанням для прикраси рулету

Яблучний рулет бісквітний в духовці покроковий рецепт

1. Яблука натерти на тертці, додати цедру апельсина і сік, цукор, корицю і викласти у великий лист на лист пергаменту. Тонким шаром Для бісквіта збити яйця з цукром 5 хвилин до білого, додати борошно і перемішати лопаткою, НЕ МИКСЕРОМ.
2. Відкласти 4-5 ложок тіста додати какао, этоэа частина буде для прикраси. Виливаємо поверх яблук біле тісто, з коричневого робимо будь-які візерунки, я зробила сердечка, дивіться видео.
3. Випікаємо при 180°С близько 20 хвилин Гарячий корж з допомогою рушники перевернути на стіл і відразу згорнути в рулет. Остуджуємо і насолоджуємося 🥰❤

Відео рецепт 👇