Шоколадний брауні з сирним сиром та вишнями

Як смачно зробити Шоколадний брауні з сирним сиром та вишнями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я б назвала його «складний Брауні». Тут є все – мегашоколадный бісквіт «брауні», приємний сирний шар і яскрава кислинка вишні. А готувати його досить просто і швидко 😉 Приступимо.

Інгредієнти

Шоколад темний – 130гр (50-55%)
Масло сл -100 гр
Яйце з 1 – 2 шт
Цукор – 140 гр
Борошно 70 гр
Какао – 15 гр
Розпушувач – 3 гр
Сіль – щіпка

Сир сирний – 200 гр
Цукор -40 гр
Жовток – 1 шт

Вишня – 80 гр
крохмаль присипати вишню -1/2 ч. л.

Шоколадний брауні з сирним сиром та вишнями покроковий рецепт

1. Шоколад і масло розтопити в сотейнику на повільному вогні і залишити остигати. Тим часом збити яйця з цукром на максимальній швидкості міксера до посветления і збільшення в об’ємі. (5-7 хвилин) Коли шоколад з маслом охололи – ввести їх в яєчну суміш і збити міксером ще раз.
2. Додати просіяні сухі інгредієнти і вимісити силіконової лопаткою вручну. В окремій мисці з’єднати сир, цукор, жовток і збити міксером до об’єднання. Вишню розморозити, злити зайву воду. Присипати 1/2 ч. л. ложкою крохмалю. У форму 18-18 (у мене квадратна)
3. Вилити шоколадне тісто – розрівняти. Зверху сирний шар -розрівняти. Вишню розподілити по поверхні і трохи вдавити в сирну частина Випікати при 160* приблизно 45 хвилин. Остудити і нарізати Брауні готов.

4. P. S. Зберігати в холодильнику. На мій смак – перед подачею дати полежати при кімнатній температурі хвилин 20 – так текстура стає м’якше і приємніше. P. P. S. Перед подачею можна полити розтопленим шоколадом.