Рецепт нейтральною глазурі 🍰 Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях 🙂 Цей муссовый торт я покрила нейтральною глазур’ю, в яку додала їстівне золото, виглядає акуратно і вишукано ☺️ Як зробити Нейтральну глазур в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
200 г води
200 р цукру
50 г глюкозного сиропу
6 г пектину NH (термообратимый)
1 г лимонної кислоти
Нейтральна глазур в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Змішуємо воду, глюкозний сироп і 150 г цукру, варимо до 40С.
2. Змішуємо пектин і 50 г цукру, додаємо в суміш, помішуючи, кип’ятити 2-3 хвилини. Додаємо лимонну кислоту, знімаємо з огня.
3. Прибираємо на стабілізацію в холодильник на 12 годин. Перед роботою нагріваємо до глазур 55С.
Відео рецепт 👇