Італійське мигдальне печиво шоколадне

Приготувати це 🇮🇹 італійське мигдальне печиво шоколадне простий рецепт можна у себе вдома) У мене так і сталося) як тільки дощ 🌧 вирішив йти 2 дні – настав час пустити в відпрацювання старі записи. Рада, що обрала саме його, тепер завжди буду повторювати 😍 Солодке, шоколадне, більше схоже на цукерку) З кавою – просто ідеальна пара! 🤝

Інгредієнти

▪️150 г мигдальної муки
▪️25 г какао порошок
▪️300 г цукрової пудри (з них 100 г для формовки)
▪️100 г шоколаду (у мене 68%)
▪️1 ч. л. екстракту мигдалю
▪️2 яєчних білка (кімн т)

Італійське мигдальне печиво шоколадне покроковий рецепт

1. Просіяти мигдалеву борошно, какао-порошок і 200 г цукрової пудри. Окремо збити білки до піків, в кінці додати мигдальний екстракт. Акуратно змішати збиті білки з сухими інгредієнтами до однородности.
2. Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати в тісто, змішати до однорідності, прибрати тісто на 1 годину на холод. Перед формуванням зігріти тісто хвилин 10 і за допомогою чайної ложки і рук катати кульки, щедро обвалювати в цукровій, трохи придавити перед выпечкой.

3. Випічка в розігрітій на 160*С духовці 15-20 хвилин. Печиво буде тверде зовні і м’яке всередині, так і повинно бути 👍🏻 коли охолоне приберіть в герметичну посуд і зберігайте довго, якщо вийде)).