Меренговый торт з манговий курдів і кокосовим кремом

Як зробити меренговый торт з манговий курдом, кокосовим кремом та мигдалем рецепт простий. Цей десерт просто нереальне насолоду😍 Але врахуйте , що зберігається він максимум добу, а краще зібрати і відразу з’їсти. Тому мій рецепт розрахує на діаметр 14 см (4 хороші порції).

Інгредієнти

Меренга
Білок – 90 р
Цукор – 70 г
Цукрова пудра – 105 р
Кукурудзяний крохмаль – 3 г (1/2 ч. л)

Манговий курд
Жовток с1 – 2 Шт
Пюре манго – 60 г
Цукор – 20 р
Вершкове масло – 30 г

Кокосовий крем
Кокосове молоко – 50 г
Маскарпоне – 200 г
Вершки 33% – 100 р
Цукрова пудра – 45 г

Меренговый торт з манговий курдів і кокосовим кремом покроковий рецепт

1. Меренга
1. Білки збиваємо до легкої піни.
2. Додаємо цукор і пудру і збиваємо до щільної меренги.
3. Додаємо крохмаль і збиваємо ще хвилину.
4. Відсаджуємо меренгу на деко.
5. Ставимо в холодну духовку , включаємо на 80 градусів і сушимо 2 години.
6. Остуджуємо меренгу в духовке.
2. Манговий курд
1. Всі інгредієнти складаємо в сотейник.
2. Уварюємо постійно помішуючи до густоти.
3. Остуджуємо ( коли курд охолоне , він стане щільніше)

3. Кокосовий крем
1. Всі інгредієнти (холодні) складаємося в чашу міксера.
2. Перемішуємо на низьких обертах буквально хвилину .
3. Включаємо високі обороти і збиваємо до щільності та однородности.

4. Так само я додавала мелений мигдаль, з ним дуже смачно😍

Відео рецепт 👇