Торт медовик з повітряним кремом

Як приготувати торт медовик з повітряним кремом рецепт простий. 🍰😍 ☝🏼Зберігайте, лайкайте та діліться своїми результатами! Рецепт торта розрахований на D-16см🎂

Інгредієнти

🥚2 яйця
🧈125гр вершкового масла
🍥150 гр цукру
🍯100гр меду
🥄1ч.л соди
🌾500г пшеничного борошна

Для крему:🍨
🍶700гр жирної сметани 30%
🥛250 гр вершків 33%
🍥Цукрова пудра за смаком

Торт медовик з повітряним кремом покроковий рецепт

1. З’єднати в сотейнику вершкове масло, мед, цукор і, помішуючи підігріти, коли маса нагріється додати соду, маса повинна збільшитися в обсязі і потемніти. ⠀ Знімаємо з плити і даємо трохи охолонути і вводимо яйця інтенсивно помішуючи. Додаємо борошно, замішуємо тісто, далі перекладаємо на стіл і ділимо на частини. Розкочуємо тонко на пергаменті і випікаємо при 180. ⠀
2. Увага❗️коржі печуться швидко, треба запікати до золотистого кольору. ( не відходили далеко)😃, ⠀ Дістаємо наші коржі, обрізаємо потрібний діаметр, а обрізки тіста використовуємо на обсипання медовика😍
3. КРЕМ:🥣 Збиваємо сметану з цукровою пудрою вершки збити окремо і з’єднати обидві маси🌸 крем готовий😍🙈 ⠀ 😊Збираємо торт у кільці, стінки кільця прокласти пергаментом.

4. Зібраний торт поставити в холодильник, дати просочитися приблизно 2 години. Дістати з холодильника, обмазати кремом і обсипати крихтою🍴 Дати просочитися ніч і з ранку можна дегустувати і отримувати задоволення🥰