Безлактозный рулет-штрудель з горіхами

Як зробити смачний Безлактозный рулет-штрудель з горіхами рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
600 г борошна
1 пакетик розпушувача
200 г вершкового масла, холодного і нарізаного невеликими шматочками (без лактози, якщо необхідно)
160 г цукру
2 жовтки🥚
250 г сметани без лактози
1 щіпка солі🧂

Начинка:
400 г подрібнених волоських горіхів 🌰 (або суміш з 300 г волоських горіхів і 100 г фундука)
2 столові ложки панірувальних сухарів
125 мл молока 🥛плюс, можливо, ще кілька крапель, без лактози
2-3 столові ложки цукру
1 чайна ложка кориці

Безлактозный рулет-штрудель з горіхами покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментним папером. Змішайте борошно і розпушувач і покладіть в миску разом з іншими інгредієнтами. Замісити гладке тісто. Якщо начинка дуже суха, додайте кілька крапель молока. Тісто розрізати пополам.
2. Розкачайте одну половину на посипаній борошном робочій поверхні в прямокутник розміром приблизно 30 х 40 см, завтовшки 3-4 мм Розподіліть на нижній половині половину горіхової начинки. Поверніть штрудель, починаючи знизу, і викладіть на швом противень.
3. Зробіть те ж саме з другою половиною тіста, помістивши другий штрудель поряд з іншим, зберігши відстань між ними. Змастіть штрудель яєчним білком і запікайте від 30 до 35 хвилин до золотистого кольору, в залежності від духовки. Дістаньте з духовки і дайте охолонути, потім посипте цукровою пудрой.