Цукрове печиво під розпис глазурю

Як зробити Цукрове печиво під розпис глазур’ю рецепт простий🔥 *ідеально підходить для зефиросендвичей. Зберігайте ідею в обране. Це кращий рецепт цукрового печива під розпис👌

Інгредієнти

▪️Борошно в/с – 360 гр.
▪️Цукрова пудра – 170 гр.
▪️Вершкове масло 82.5% – 220 гр.
▪️Яйце З – 1 шт.
▪️Розпушувач – 4-5 гр.
▪️Ваніль – за смаком.
▪️Сіль – щіпка.

Цукрове печиво під розпис глазур’ю покроковий рецепт

1. Вершкове масло кімнатної температури відправляємо в ємність для збивання і збиваємо міксером до пишної світлого стану. Додаємо цукрову пудру і сіль. Збиваємо до пишного стану. Додаємо яйце і ваніль (або ванільний цукор/ванільну пасту/ванілін). Збиваємо до однорідної состояния.
2. Змішуємо борошно з розпушувачем, отруюємо отримане в ємність з маслом і замішуємо пластичне не липнущее тісто до рук. Якщо тісто липне до рук – додайте ще борошна. Перекладаємо тісто в пакет, розрівнюємо в пласт товщиною 3 см і відправляємо в холодильник на 30-40 минут.

3. Після розігріваємо духовку до температури 160-165 градусів. Припыляем пергамент для випікання (або тефлоновим килимок) борошном і розкачує тісто завтовшки 3-4 мм. Випікаємо 10-12 минут.