Кокосово шоколадний ганаш без вершків для покриття торта

Як смачно зробити Кокосово шоколадний ганаш без вершків для покриття торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• Кокосове молоко 400 мл
• Шоколад 60% і вище 300 г

Кокосово шоколадний ганаш без вершків для покриття торта покроковий рецепт

1. Шоколад ріжу на невеликі шматочки і перекладаю в окрему ємність. Заливаю його гарячим кокосовим молоком і перемішую до однородности.
2. Накриваю харчовою плівкою в контакт і прибираю в холодильник на 1-2 години до загустіння. Головне не залишати крем надовго, інакше він схопиться і стане твердым.
3. Ганаш підійде в якості основного крему для пісних десертів. Також їм можна вирівнювати торти перед покриттям, оскільки крем швидко схоплюється і добре тримає форму. А у вас є улюблений або універсальний рецепт крему?