Австрійський пісочний пиріг з малиновим варенням в духовці

Як смачно зробити Австрійський пісочний пиріг з малиновим варенням в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Традиційний австрійський різдвяний рецепт.

Інгредієнти

* Із залишків тіста можна приготувати дуже смачне печиво, рецепт в попередньому пості👀
•175 г м’якого вершкового масла
•100 г цукрової пудри
•цедра лимона
•ваніль
•кориця
•1 яйце
•щіпка солі
•250 г борошна
• 75 г подрібненого фундука
•300 г малинового/варення з червоної смородини

Австрійський пісочний пиріг з малиновим варенням в духовці покроковий рецепт

1. В планетарному міксері або міксером змішати м’яке вершкове масло з цукровою пудрою, сіллю, корицею, ваніллю, тертою цедрою лимона. Додати злегка разболтанное яйце, перемешать.

2. Додати подрібнений в блендері фундук і борошно, перемішати. Перекласти тісто в кондитерський мішок і в змащеній маслом формі для торта викласти основу і краю пирога.

3. Всередину викласти джем/варення, зверху сформувати смуги з тіста хрест-навхрест, щоб вийшов типовий візерунок. Випікати при 160 градусах близько 40 хв. Дати повністю охолонути. Buon appetito!

Відео рецепт 👇