Ганаш маракуйя на молочному шоколаді для макаронів простий рецепт.
Інгредієнти
на 11-12 тістечок макаронів.
Шоколад молочний (у мене Callebaut 33.6%) – 100 гр
Вершки 33% – 35 гр
Пюре маракуї без кісточок – 80 гр
Вершкове масло кімнатної температури – 20 гр.
Ганаш маракуйя на молочному шоколаді для макаронів покроковий рецепт
1. Нагріти вершки до перших ознак кипіння, вилити на шоколад, настояти 1 хвилину. Поки шоколад і вершки настоюються, нагріваємо пюре до дуже гарячого стану і вливаємо в шоколадну смесь.
2. Пробиваємо блендером до однорідності. Додаємо вершкове масло і пробиваємо блендером.
3. Ганаш накрити харчовою плівкою «в контакт» і прибираємо на стабілізацію в холодильник. Готовий ганаш стабільний, підійде для макаронів і начинки в торт ❤️