Чорничний крем ганаш для макаронів

Чорничний крем ганаш для макаронів простий рецепт.

Інгредієнти

100 гр чорниці
20 гр цукру
1-2 гр пектину NH

частина 2
100 гр Шоколад білий
140 гр Вершки 33%
2-3 гр Желатин листовий (або сухої і 15 гр води)

Чорничний крем ганаш для макаронів покроковий рецепт

1. 1. Ягоди розморозити і Пробити блендером до стану пюре.
2. З’єднати пюре, Цукор і пектин – довести до кипіння.
3. Варити 1-2 хвилин, остудить.
2. 1. Желатин замочити у воді
2. Вершки довести до кипіння і з’єднати з желатином
3. Вилити на шматочки шоколаду
4. Накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник на 3-4 години
5. Додати 1/2 чорничної начинки – збити до густоти
ВИКОРИСТОВУВАТИ

3. Другу частину начинки використовувати як Рідкий центр всередині ганаша🤤

Відео рецепт 👇