Імбирне печиво без меду

Як смачно зробити Імбирне печиво без меду простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічне імбирне печиво. Дорогі мої пропоную вам поринути у новорічну атмосферу, і приготувати справжнє святкове печиво з ароматом імбиру і кориці!
Воно насправді по-справжньому чарівне виходить. Зі смаком дитинства та різдва!

Інгредієнти

✅Для тіста:
🔹Цукор – 1/2 склянки.,
🔹Яйце – 1 шт.,
🔹Імбир сухий – 1 ч. л ( без гірки).,
🔹Кориця мелена – 1 ч. л. (з гіркою).,
🔹Вершкове масло – 100гр.,
🔹Борошно – 2 склянки (стакан 200мл).,
🔹Розпушувач – 2 ч. л.,

✅Для декору
драже M&m’s , і кренделі

Імбирне печиво без меду покроковий рецепт

1. В чаші з’єднуємо яйце з цукром і перемішуємо, потім додаємо імбир, корицю і м’яке вершкове масло, ще раз добре перемішуємо і додаємо борошно і разрыхлитель.

2. Так як борошно у всіх різна, рекомендую додавати поступово, комусь може знадобитися більше або менше муки. Тісто має вийти м’яке і не липке. Розкачуємо тісто, потім робимо кружечки , і формуємо оленей.

3. Далі відправляємо випікатися в духовку при температурі 180° на 15 хвилин . Готуйте це печиво разом зі своїми дітьми, я впевнена їм цей процес дуже сподобається. Всі! Заваріть смачний чай і насолоджуйтеся ароматним новорічним печивом!

Відео рецепт 👇