Шоколадний пиріг з кремом

Як смачно зробити Шоколадний пиріг з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

ТІСТО:
✔️300г Борошно
✔️50г Какао
✔️16г Розпушувача
✔️6 Яйця
✔️80мл Раст. Масло
✔️180г Цукор
✔️230г Молоко (гаряче не доводячи до кипіння‼️)
✔️50г Крохмаль кукурудзяний

КРЕМ
✔️550мл Молоко (розігріте, але не гаряче‼️)
✔️120г Цукор
✔️30г Крохмаль кукурудзяний
✔️20г Какао
✔️2 Яйця
✔️100г Темний шоколад

Шоколадний пиріг з кремом покроковий рецепт

1. Використовуйте форму для випічки розміром 22 – 24 див. Випікайте при температурі 180°. Першу частину тіста випікайте протягом 15 – 20 хвилин. Обов’язково перевірте готовність перш ніж вибирати з духовки.

2. Після того як виділіть першу частину тіста і покладіть крем і покриєте другою частиною тіста випікайте ще 50 хвилин. Обов’язково перевірте готовність перш ніж вибирати з духовки. Крем готуйте в першу чергу і дайте йому дуже добре залишити перш ніж використовувати его.

3. В охолодженому вигляді його буде набагато простіше викласти на ваш пиріг. Для крему: розмішані інгредієнти додаються в тепле молоко, розмішують і готуватися на середньому вогні, поки крем не загусне. Постарайтеся викласти крем посередині і заповнити краї і поверхню залишилися тестом.

4. Бажано щоб краї теж були заповнені тестом. Дайте пирогу дуже добре охолонути перш ніж подавати на стіл. Якщо пиріг гарячим то шоколадні крем при розрізі може розповзтися. В охолодженому вигляді цього не произойдет.

Відео рецепт 👇