Іспанська чуррос

Як зробити смачний Іспанська чуррос простий рецепт.

Інгредієнти

•Борошно пшеничне 200 г
•Яйця 3 шт.
•Масло вершкове 100 р
•Кориця 1 ч. л.
•Вода 250 мл
•Сіль

Іспанська чуррос покроковий рецепт

1. змішуємо Борошно з корицею. У сотейник наливаємо воду.додаємо вершкове масло і щіпку солі. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Вводимо борошно і ретельно перемішуємо. Безперервно помішуючи, вводимо яйца.

2. Вимішуємо тісто до однорідної гладкої маси і перекладаємо в кондитерський мішок. Включаємо Мультипекарь з насадками для чурроса. Коли загориться індикатор готовності до роботи, відкриваємо кришку і наповнюємо тестом формы.

3. Закриваємо кришку і випікаємо 5-7 хвилин. Я багато разів говорила про те, що моя мова кохання – це дивувати моїх домашніх різноманітними швидкими і смачними стравами!

Відео рецепт 👇