Морквяно горіховий торт

Як зробити смачний Морквяно горіховий торт рецепт простий.

Інгредієнти

для коржів:
200 гр вершкового масла
250 гр цукрового піску ( 1 ст )
3 шт яйця
250 гр борошна ( 1 ст повний і 2/3 склянки )
100 гр моркви
50 гр волоського горіха
1 пачка ваніліну
1 пачка розпушувача
щіпку кориці, 2 гр цедра апельсина або лимона
щіпку мускатного горіха
250 мл молока

Крем :
250 гр вершковий сир (маскарпоне)
250 мл вершки від 33%
150 гр цукрової пудри
100 гр волоського горіха

Морквяно горіховий торт покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло, цукровий пісок збиваємо міксером 2-3 хвилини. Потім, по одному додаємо яйця і збиваємо до пишної маси. В окремому посуді змішуємо один з одним борошно , ванілін і розпушувач, корицю і мускатний горіх, і туди відправляємо заздалегідь протерту моркву і подрібнений волоський горіх. Все добре перемішуємо і 2-3 ложки йдіть у масу з яйцем і, перемішуючи, паралельно, додаючи молоко. І так декілька этапов.

2. Готове тісто у формі печемо в 2 етапи. Моя форма квадратна 22 – 22 см, ви можете взяти і круглу. Тісто відправляємо в духовку до готовності під температурою 180 С. Готові коржі з боків вирівнюємо і з цього робимо крихту. Горизонтально ділимо тісто на дві частини і по верствам наносимо крем.

3. На крем викладаємо подрібнений волоський горіх і так збираємо 4 коржа. Торт повністю оформляємо крихтою і волоським горіхом і відправляємо на годину в холодильник. Приготування крему: Вершковий сир збиваємо, додаємо вершки і, збиваючи, додаємо цукрову пудру в три этапа.

Відео рецепт 👇