Ягідний чізкейк з чорною смородиною Сан-Себастьян

Як смачно зробити Ягідний чізкейк з чорною смородиною Сан-Себастьян простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я кожен раз кажу, що це найкращий рецепт, який я готувала😀 Але це чізкейк… На межі божевілля😍🔥 З кислинкою, з яскравим насичений смаком чорної смородини, супер ягідний🤤 Ідеальний баланс солодкого і кисленького. Обов’язковий до приготування!

Інгредієнти

На чіз 18 см нам треба:

1. Сирний сир – 500 гр
2. Вершки 33% – 220 гр
3. Яйця – 3 шт
4. Цукор – 130 гр
5. Крохмаль (будь-який) – 30 гр
6. Чорна смородина – 70-100 гр
7. Ванілін – щіпка

Ягідний чізкейк з чорною смородиною Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. У мисці змішати всі інгредієнти: сир, вершки, яйця, цукор, крохмаль, ванілін і чорну смородину. Я використовувала заморожену ягоду, попередньо розморозивши її. Чорницю можна додати більше або менше, на вашу вкусу.

2. Пробуйте на смак до випікання. Пробити блендером до однорідної консистенції близько хвилини. Роз’ємну форму застелити пергаментом і перелити масу. Випікати при 210 градусів – 25 минут.

3. Потім збільшити до 230 градусів і випікати 10-15 хвилин. Після випікання чізкейк повинен добре колихатися. Залишити остигати при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник на 7-8 часов.
4. Дістати з форми після охолодження і можна насолоджуватися😍 Пс. Чізкейк полила зверху розтопленим білим шоколадом

Відео рецепт 👇