Ніжне печиво з яблучною начинкою соковитої

Ніжне печиво з яблучною начинкою соковитою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

250 г вершкового масла або маргарину
1 яйце
1 склянка цукрової пудри
1 столова ложка йогурту
1 чайна ложка розпушувача
1 пачка ванілі
3 склянки борошна

Для начинки:
5 яблук
5 ст л цукрового піску
1 чайна ложка кориці
2-3 краплі лимонного соку
Підлогу склянки мелених волоських горіхів

Ніжне печиво з яблучною начинкою соковитою покроковий рецепт

1. Для начинки, очистити і натерти яблука, додати цукор, корицю, горіх і лимонний сік, добре перемешать.

2. Для тіста, перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розкачати тісто, зробити надрізи, покласти начинку і надати форму.

3. Викласти на змащений лист, готувати в духовці при 180 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇