Торт Пряна вишня з кокосом

Як зробити Торт «Пряна вишня з кокосом» рецепт простий. Це Мега круте поєднання смаків, дуже незвичайне, для мене точно 😍 . Обов’язково приготуйте , ви будете оргазмічно здивовані 😉

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 121/5.7/8.1/7.8

для основи:
1 яйце
60 г вівсяних пластівців/борошна вівсяної
15 г кокосової стружки
40 мл молока (у мене 1,8%)
розпушувач – 3 р
підсолоджувач

для кокосового шару:
Ricotta Unagrande -250 р
Кокосові вершки – 250 г
підсолоджувач
ванілін( у мене паличка ванілі )
желатин – 15 г

для пряно-вишневого шару:
Заморожена вишня – 300 г
вода – 150 мл
Кориця 1 ч. л. (8 г)
желатин швидкорозчинний – 10г
підсолоджувач

Торт Пряна вишня з кокосом покроковий рецепт

1. для основи:
• Всі інгредієнти перемішати, викласти у форму (у мене силіконова ~17 см)
• Випікати 10 хв при 180°С
• витягти з форми . Беремо кільце для складання торта, дно обертаємо фольгою всередину кільця по колу прокладаємо ацитатную Плівку/файл. Занурюємо на дно нашу основу.
2. для кокосового шару:
• Рікотту і підсолоджувач перемішати до однорідної маси
• Желатин замочити в холодній воді (20 мл)
• Кокосові вершки нагріти в сотейнику разом з ваніліном і дати постояти 5 хвилин (для ароматизації. Потім додати желатин і перемішати (важливо щоб желатин розчинився).
• Змішати обидві маси і вилити на основу.
• Прибрати в холодильник для стабилизации.

3. для пряно-вишневого шару:
• Ягоди проварити з підсолоджувачем і корицею, довівши до кипіння.
• Зняти з вогню.
• Желатин розвести у воді 150 мл, підігріти до розчинення в мікрохвильовці , але НЕ кип’ятити!
• Влити желатинову суміш до ягідної. Ретельно змішати.
• Вилити ягідну суміш на сирний шар. Залишити застигати на ночь.