класичний масляний Бісквіт на жовтках

Як зробити смачний Бісквіт класичний масляний на жовтках рецепт простий в духовці і швидкий.

Інгредієнти

• Яєчні жовтки – 90 р
• Молоко (1)- 45 р
• Ванільний цукор – 1 ч. л.
• Борошно – 225 р
• Цукор-пісок 180 г
• Розпушувач – 15 р
• Сіль – 1/2 ч. л.
• Масло вершкове (розм’якшене) 130 г
• Молоко (2)- 135 р

Вихід: 4 бісквіта діаметром 16-18 см

класичний масляний Бісквіт на жовтках покроковий рецепт

1. В деже міксера з допомогою насадки “віночок” збийте яєчні жовтки, молоко (1) і ванільний цукор до гладкості і однорідності. Відкладіть. • В іншій чаші насадкою «лопатка» змішайте просіяні сухі інгредієнти .
2. Додайте розм’якшене вершкове масло і молоко (2), вимішуйте приблизно протягом 2 хвилин на середній швидкості, очищаючи стінки і дно діжі від не промешанного тесту по мірі необхідності. • Поступово додайте яєчну масу, в кілька прийомів, знову очищаючи діжу по мірі необходимости.
3. Перемішайте тісто протягом 30 секунд на середній швидкості. • Випікайте при 180С до сухої шпажки, залежить від кількості форм в яких ви отпекаете. Гарячий бісквіт остудити. Приємного апетиту!