Пряний морквяний торт з крем-чізом

Пряний морквяний торт з крем-чізом простий рецепт. Я готувала цей торт величезна кількість разів, але цей рецепт – просто кращий з кращих! 🍰 Пряні, соковиті, насичені і м’які бісквіти + класичний кремчиз = ідеальний тортик)))

Інгредієнти

На торт 18-20 см нам треба:

Рослинне масло – 260 гр
Цукор – 400 гр
Яйця – 4 шт
Борошно – 370 гр
Морква – 300 гр
Розпушувач – 1 чл
Кориця, мускатний горіх, ваніль – за смаком
Приблизно по 1 чл
Горіхи – 50 гр

Крем:
Сирний сир – 500 гр
Вершкове масло – 200 гр
Цукрова пудра – 200 гр

Пряний морквяний торт з крем-чізом покроковий рецепт

1. Для бісквітів потрібно змішати рослинне масло з цукром (на відео цукрова пудра) і додати яйця. Ввести муку, розпушувач, корицю, мускатний горіх і ваніль Я ще сухий імбир додала. Моркву натерти на дрібній тертці, віджати. Горішки порубить.

2. Додати моркву і горішки до тесту і перемішати. Тісто розділити на дві частини. Форму застелити пергаментом і перелити туди тісто. Випікати два коржі окремо. Випікати при 180 градусів до готовності, приблизно 25-30 хвилин. Перевіряйте зубочисткой.

3. Обернути коржі харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години. Для крему збити міксером або віночком м’яке вершкове масло, цукрову пудру і сирний сыр.

4. Розрізати бісквіт на 2 частини і зібрати торт. Зробити чорнову обмазку і прибрати торт на просочення на 5-6 годин. Прикрасити за бажанням і насолоджуватися цим офигенным тортом!

Відео рецепт 👇