Веганські чізкейк Снікерс

Веганські чізкейк Снікерс простий рецепт. Мені здається, веганські десерти просто не можуть бути не смачними)) всі люблять горіхи, а це їх основа.

Інгредієнти

КОРЖ:
✔️Вівсяні пластівці 90 р
✔️Фундучно-шоколадна паста 100 г
✔️Кленовий сироп (мед) 30 р

ВЕРШКОВИЙ ШАР:
✔️Кешью сирої, замочений на ніч 150 р
✔️Кокосове молоко 20% 140 р
✔️Кленовий сироп 45 р
✔️Кокосова олія 20 г
✔️Ваніль

КАРАМЕЛЬНИЙ ШАР:
✔️Фундучно-шоколадна паста 140 р
✔️Кокосове молоко 20% 180 р
✔️Кокосовий цукор 50 г
✔️Сіль
+ подрібнений фундук 30 р

ГАНАШ:
✔️Шоколад 70% 50 р
✔️Кокосове молоко 18-20% 60 р
+ подрібнений фундук 30 р

🌀Форма 18 см
🌀Краю форми проклала ацетатної стрічкою, якщо її немає, можна замінити харчової плівкою)

ВАГА 1100 грам
КБЖУ ВСЬОГО: 4672 ккал, 92.34/338.24/336.1
На 100 грам: 425 ккал, 8.4/30.75/30.55

Веганські чізкейк Снікерс покроковий рецепт

1. КОРЖ 18 см:
Всі інгредієнти перетерти в блендері і розсипчасте тісто розподілити по формі. Робимо дно і гарненько утрамбовуємо (зручно склянкою). Відправляємо в морозилку.
2. ВЕРШКОВИЙ ШАР:
Всі інгредієнти змішуємо в блендері до однорідної консистенції. Переливаємо на корж і назад в морозильну камеру.
3. КАРАМЕЛЬНИЙ ШАР:
Всі інгредієнти з’єднуємо в сотейнику, довести до кипіння і прокип’ятити 30 сек, постійно помішуючи. Маса почне швидко густіти. Заливаємо вершковий шар теплим карамельним шаром і ще посипаємо 30 г подрібненого фундука. Відправляємо в морозильну камеру мінімум на 4-6 часов.
4. ГАНАШ:
За 2 години до подачі переставляємо чіз з морозильної камери в холодильник (що б розтанув) Шоколад і кокосове молоко розтоплюємо на водяній бані, постійно помішуючи. Заливаємо зверху і відправляємо в холодильник на хвилин 30.
5. ✨Перед подачею переставити тортик з морозилки в холодильник на 1-2 годинки, що б трохи підтанув.
✨Я розрізала весь торт по шматочках, і відправила в морозилку) Зберігається може так довго, тому просто дістаю шматочок, 10 хвилин при кімнатній температурі і можна їсти:)
✨Ганаш можна залити відразу, і вже повністю готовий чіз відправити в морозилку на 4-6 годин