Торт «Кокос Малина»

Торт «Кокос Малина» простий рецепт.

Інгредієнти

Рецепт розрахований на діаметр 16 див.
Вихід торта – 1.5 кг

Кокосовий бісквіт
Борошно пшеничне – 220 р.
Яйце с1 – 4 шт.
Цукор – 200 р.
Молоко – 160 р.
Масло вершкове – 80 р.
Розпушувач – 9 р.
Кокосова стружка – 53 р.

Малиновий соус.
Малина – 120 р
Цукор – 20 р

Кокосовий крем
Сир сирний – 470 р
Вершки 33% – 160 р
Коксове пюре – 150 г
Цукрова пудра – 115 р

Просочення
Вершки 33% – 30 р
Молоко – 30 м

Торт «Кокос Малина» покроковий рецепт

1. 1. У чашу міксера скласти яйця і цукор. Збивати на високій швидкості до м’яких піків.
2. Перемішати віночком всі сухі інгредієнти в окремій чаші (борошно, розпушувач, кокосову стружку)
3. Акуратно вмішати сухі інгредієнти в яєчну суміш. Вмішувати лопаткою рухами знизу вгору.
4. У сотейник влити молоко і покласти вершкове масло. Поставити кип’ятити.
5. Коли молоко з маслом закипият, зняти з вогню і вмішати в тісто.
6. Тісто розділити на 2 кільця ,диаметром16см. Випікати при температурі 165 градусів 30 хв. (готовність перевіряти шпажкою). Ставити тільки в розігріту духовку!!
7. Дістати бісквіти з кілець і упакувати в плівку.
8. Прибрати в холодильник на стабілізацію мінімум на 4 години.
9. Розрізати бісквіт на 4 коржі по 1.5 см.
2. Малиновий соус.
1. Малину проварити з цукром до його розчинення і подрібнити блендером.
2. Охолодити соус.
3. Кокосовий крем.
1. Всі інгредієнти холодні кладемо в чашу міксера.
2. Збиваємо до об’єднання (не більше 1-2 хв).
4. Просочення
1. Інгредієнти перемешать.
5. Збірка торта.
Корж – просочення – бортик з крему – малина – крем.
6. Готуйте із задоволенням та надсилайте мені свої чудові тортики, мені буде приятно.