Цукати з ревеню в духовці в домашніх умовах

Як зробити смачні Цукати з ревеню в духовці в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

стебла ревеню — 1 кг.;
цукор — 1 кг;
вода — 0,5 склянки;
цукрова пудра для обсипання.

Цукати з ревеню в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Ревінь моєму, знімаємо шкірку і нарізаємо поперечними шматками; Кладемо шматочки ревеню в каструльку, заливаємо водою і засипаємо цукром. Ретельно перемішуємо і залишаємо на пару годин; Ставимо каструлю на вогонь, даємо закипіти і выключаем.
2. Охолоджуємо до кімнатної температури; Витягуємо з сиропу шматочки ревеню, а сироп уварюють до густоти хвилин 15-20. У гарячий сироп викладаємо ревінь і даємо охолонути; Сироп остаточно зливаємо, його можна використовувати як подсластитель.
3. Шматочки ревеню просушуємо в духовці при температурі 100°С 3-4 години або в сушарці. Готові цукати повинні бути м’якими і трохи прилипати до пальців; Посипаємо цукати цукровою пудрою, перемішуємо і зберігаємо в щільно закритій банке.