Пиріг Тарт з грушею з листкового тіста

Чаклунство якесь 🔥 Так смачно, вишукано і швидко. Пиріг Тарт з грушею з листкового тіста простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

-листкове бездріжджове тісто 250 г
-рікота 100 г (можна замінити на сирний сир )
-3 середніх груші
-мед або цукор за смаком
-кориця 1/2 ч. л
-горіхи жменю

Пиріг Тарт з грушею з листкового тіста покроковий рецепт

1. Розморозьте тісто і розкачайте його в прямокутник. Сформуйте бортики, підігнувши краї теста.

2. Викладіть рикоту, а зверху тонко порізані груші в нахлест.

3. Полийте медом тарт або посипте цукром )Далі присипте подрібненими горіхами і корицей.

4. Поставте тарт в духовку при 190 градусах на 20-25 хвилин!

Відео рецепт 👇