Шоколадний Торт Карамельний Банан

Як зробити Шоколадний Торт Карамельний Банан простий рецепт.

Інгредієнти

Шоколадно-банановий бісквіт:
225 г яєць
250 г цукру
200 р борошна
150 г вершкового масла
50 г сметани 15-20%
50 г какао
50 г банана
8 г розпушувача

Бананова карамель:
120 г вершків
100 г цукру
85 г глюкозного сиропу
70 г банана
50 г вершкового масла

Смажений банан:
1 банан
80 г вершкового масла
20 г ванільного цукру

Крем для начинки:
500 г кисломолочного сиру
120 г вершків 33-35%
80 г цукрової пудри
50 г бананової карамелі

Шоколадний Торт Карамельний Банан покроковий рецепт

1. Шоколадно-банановий бісквіт:
Підготуйте 2 форми діаметром 16 див. Збийте м’яке вершкове масло з цукром протягом 5 хвилин. Далі поступово ввести яйця. Збити до однорідності. Сметану з бананом пробити блендером до однорідності. Ввести в яєчно-масляну суміш. Перемішати. В окремій чашці змішайте борошно з розпушувачем.

Перемішайте їх віночком для кращого з’єднання. Введіть сухі інгредієнти. Випікайте при 190° протягом 20-25 хвилин. Дістаньте з духовки, дайте постояти у формі 5 хвилин. Потім виймаємо корж з форми, перевертаємо його на решітку і залишаємо остигати.

Після загорнути в плівку і прибрати в холодильник мінімум на 6-8годин. Після кожен з бісквітів розрізати навпіл. Разом у нас вийде 4 бисквита.

2. Бананова карамель:
В каструлю з товстим дном насипте цукор і розтопіть його на невеликому вогні до повно розчинення (якщо цукор почне підгоряти зніміть каструлю і обертайте сотейник по колу, карамель буде охолоджуватися і не підгорить). Далі нагрійте вершки, бананове пюре і глюкозний сироп до легкого пара.

Після того як цукор повністю розтопився, акуратно введіть гарячі вершки з пюре банана. Перемішайте до однорідності. Потім введіть вершкове масло і знову перемішайте до однорідності. При необхідності прогрійте карамель до гладкої однорідної маси і пробийте заглибним блендером. Перелийте карамель в банку, закрийте кришкою. Охладите.

3. Смажений банан:
Банан наріжте великими брусочками. Вершкове масло нагрійте і викладіть банан. Поверх банана присипте ванільним цукром. Обсмажте з 2-ох сторін. Охладите.

4. Крем для начинки:
Змішайте всі інгредієнти, крім карамелі до однорідного стану. Збийте до стійкої маси. В самому кінці введіть карамель і перемішайте до однорідності. Використовуйте відразу же.