Домашній шоколадний торт з какао і крему на вершках

Ви пам’ятаєте, я готувала його на день народження Димули? Обіцяла вам зберегти рецепт у стрічці… і забула 😱 днями переглядаючи свою галерею, натрапила на відео і вирішила, що терміново потрібно виправлятися 😉 насправді торт готується дуже просто. Я спекла два коржі, тому вийшов високий. Як зробити Домашній шоколадний торт з какао і крему на вершках рецепт простий.

Інгредієнти

ДЛЯ БІСКВІТА:
яйця – 5 шт.
цукор – 200 г
молоко – 100 мл
рослинна олія – 4 ст. л.
борошно – 130 р
какао – 4 ст. л.
розпушувач – 10 г

ДЛЯ КРЕМУ:
вершки не менше 33% жирости – 700 мл
темний шоколад – 200 г
400 г вершкового сиру

Домашній шоколадний торт з какао і крему на вершках покроковий рецепт

1. ДЛЯ НАЧИНКИ: все, що любите, я брала консервовані персики і абрикоси. Збиваємо яйця з цукром до побіління і збільшення в обсязі близько 10 хвилин. Додаємо молоко, рослинне масло і акуратно перемішуємо. В окрему миску просіваємо борошно, какао і розпушувач, перемешиваем.

2. Додаємо сухі інгредієнти в тісто і акуратно перемішуємо. Виливаємо тісто у форму, застелену пергаментом і випікаємо при 180 градусах 40 минут.

3. Готуємо крем. Вершки збийте спочатку на низьких швидкостях. Шоколад поломайте на шматочки і додайте трохи молока. Розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі до однорідної массы.
4. Коли вершки загустеют, додайте до них вершковий сир і розтоплений шоколад і збивайте, щоб шоколад повністю розчинився в сливках.

5. Вершки повинні бути хололными, також остудіть в холодилтнике миску, в якій будете збивати. Збираємо торт. Остиглий бісквіт розрізати на коржі, кожен корж просочуйте звичайним сиропом або стропом від консервованих фруктов.

Відео рецепт 👇