Капкейки з манго і кокосовим крем-чізом

Капкейки з манго і кокосовим крем-чізом простий рецепт. Літо, спека! Нарешті 🙏 Хочеться таких же сонячних, наприклад тропічних, смаків. Пропоную приготувати ніжні кокосові капкейки з кокосовим крем-чізом і яскравою начинкою з манго.

Інгредієнти

Для тесту:
Вершкове масло 105 р
Яйця 2 шт
Цукор 150 г
Вершки 100 г
Кокосова паста 50 г
Сметана 50 г
Рослинна олія 45 р
Борошно 280 р
Розпушувач 10 р

Для начинки:
Пюре манго 150 р
Цукор 25 г
Крохмаль кукурудзяний 25 р

Для крему:
Сирний сир 250 г
Вершки 35% 50 р
Кокосова стружка 20 р
Кокосова паста 50 г
Цукрова пудра 50 г

Капкейки з манго і кокосовим крем-чізом покроковий рецепт

1. Для тіста:
Вершкове масло дістати з холодильника. Духовку розігріти до 180 градусів. Масло збити з цукром в крем. По одному додати яйця, щоразу добре збиваючи. Вершки нагріти в сотейнику до кипіння, зняти з вогню. Розмішати в вершках кокосову пасту. Додати сметану до вершків, добре перемішати.

Влити цю суміш і рослинне масло в тісто, збити до однорідності. Борошно просіяти з розпушувачем і додати до решти інгредієнтів. Збити до однорідності. Готове тісто викласти в кондитерський мішок і заповнити їм капсули на 2/3. Випікати 20-30 хвилин до рум’яної скоринки. Остудить.

2. Для начинки:
Пюре з цукром і крохмалем добре перемішати, щоб не було грудочок. Нагрівати помішуючи до закипання Після появи перших бульбашок, швидко помішуючи проварити ще 2 хвилини. Зняти з вогню, викласти в кондитерський мішок, остудить.
3. Для крему:
Вершки зі стружкою нагріти до кипіння, процідити. У вершках розмішати кокосову пасту. Вилити кокосові вершки сир, додати цукрову пудру і збити до однорідності. Перекласти в кондитерський мешок.

4. Вирізати у кексиків серединку за допомогою катера, заповнити мангової начинкою. Зверху відсадити шапочки з крему. Декор я зробила з шоколаду, за допомогою молда.