ПП шоколадний торт Захер з абрикосовим кремом

Готуємо смачний ПП шоколадний торт Захер з абрикосовим кремом простий рецепт. Мої дорогі, це божественний тортик🤤!! Він нереально ніжний, соковитий, ароматний, який же він смачний-з ума можна зійти🤩. Готуйте, мої хороші, обов’язково🤗

Інгредієнти

Форма 15 см (можна менше)

Бісквіт:
✔️яйце 2 шт
✔️банан 100 гр
✔️підсолоджувач
✔️вівсяні пластівці 40 гр
✔️какао 8 гр
✔️розпушувач 2 гр

Крем:
✔️абрикоси (беріть дуже стиглі, м’які) 140 гр
✔️підсолоджувач
✔️крохмаль кукурудзяний 12 гр+15 гр води

Глазур:
✔️шоколад 72% 15 гр
✔️молоко 15 гр

КБЖУ на 100 гр👉149.9/6/4.1/19.6
Вага 380 гр

ПП шоколадний торт Захер з абрикосовим кремом покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо крем. Абрикоси помити, видалити кісточку, розім’яти виделкою, додати підсолоджувач. Крохмаль розвести у воді і додати до абрикосам, перемішати. Нагріти імпульсами в СВЧ, помішуючи, до загустіння (~1,5 хв). Остудити до кімнатної температуры.

2. Для бісквіта: змолоти на борошно вівсяні пластівці (не треба занадто дрібно). Банан розім’яти виделкою, додати яйця, підсолоджувач, збити виделкою. Додати вівсяні пластівці, какао і розпушувач. Тісто перелити у форму і відправити в НВЧ на 4-5 хвилин до сухої зубочистки, не пересушите! Готовий бісквіт, остудити і розрізати на 2 коржа.

3. Зібрати тортик: корж-крем-корж-крем, полити глазур’ю (шоколад розтопити в молоці). Насолоджуватися🥰