Муссовый торт «Смородина Шоколад Глінтвейн»

Муссовый торт «Смородина Шоколад Глінтвейн» простий рецепт.

Інгредієнти

✨Ягідний гляссаж:
Смородинове пюре – 60г
Пюре глінтвейн – 30г
Цукор – 200г
Вода – 115гр
Глюкозний сироп – 15г
Пектин nh – 5г
Желатин – 6г
Вода для желатину – 30г

Конфі глінтвейн:
Смородинове пюре – 70г
Пюре глінтвейн – 100г
Цукор – 50г
Желатин – 5г
Вода для желатину – 30г

Мус на білому шоколаді:
Молоко – 300г
Кориця – 2г
Ванільна паста – 3г
Білий шоколад – 115г
Вершки 33% – 260г
Желатин – 8г
Вода для желатину – 45г

Шоколадний бісквіт:
Яйце – 114г
Цукор – 65г
Борошно – 65г
Сіль – 2г
Какао – 9г
Розпушувач – 3г
Масло рослинне – 23
Вершки – 20г
Молоко – 14г
Горіхи – 20г

Муссовый торт «Смородина Шоколад Глінтвейн» покроковий рецепт

1. Ягідний гляссаж:
1. Замочити желатин.
2. Невелику частину цукру розмішати з пектином.
3. З’єднати пюре, цукор, що залишився, воду і глюкозний сироп.
4. Ввести цукор з пектином і довести суміш до кипіння, постійно помішуючи.
5. Ввести желатин, проблендерить.
6. Остудити до робочої температури 30-33 градуси, залити торт.
2. Конфі глінтвейн:
1. Желатин замочити в холодній воді, дати набрякнути.
2. Довести до кипіння суміш пюре і цукру, ввести желатин, розмішати.
3. Влити конфі в кільце 16 см, застелене плівкою, заморозить.
3. Мус на білому шоколаді:
1. Замочити в холодній воді желатин, дати набрякнути.
2. Розігріти молоко з ваніллю і корицею, вилити поверх шоколаду, перемішати.
3. Ввести желатин, перемішати.
4. Остудити до 25-27 градусів, акуратно ввести напівзабуті сливки.
4. Шоколадний бісквіт:
1. Яйця збити з цукром в пишну піну.
2. З’єднати борошно, какао, сіль, розпушувач і горіхи, перемішати.
3. З’єднати масло, молоко і вершки.
4. Ввести в яйця суху суміш, акуратно перемішати, потім масляну.
5. Випікати в кільці 16см, мінімум 20 хвилин до сухої шпажки при 170 градусах.
5. Збірка:
1. У форму 18 см вилити частину Мусу, трохи заморозити.
2. Викласти конфі, що залишився мус і бісквіт.
3. Заморозити на камінь.
4. Покрити глазур’ю робочої температуры.