Кокосовий збитий ганаш на білому шоколаді

Як зробити Кокосовий збитий ганаш на білому шоколаді для торта або простий рецепт чізкейку.

Інгредієнти

Білий шоколад – 100 гр
Вершки 33-35% жирності -200 гр
Кокосова паста (натуральна без цукру) – 30 гр

Кокосовий збитий ганаш на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Вершки довести до кипіння, але не кип’ятити. Вилити гарячі вершки на шоколад і кокосову пасту, почекати 1-2 хвилини Пробити блендером до гладкої емульсії. Накрити харчовою плівкою вконтакт (плівка лежить на ганаше, щоб не було конденсату і зайвого повітря).
2. Залишити в холодильнику на 5 і більше годин. Збити міксером на середній швидкості для отримання потрібної для використання консистенції. Застосування. Я використовувала ганаш для прикраси кокосового чизкейка.

3. Відмінно підійде, як начинка для макаронів 😍 P. S. Замінити кокосову пасту на кокосове масло не МОЖНА! Це абсолютно різні продукти ☝🏻 Так само не раджу використовувати кокосову стружку, якщо потрібна гладка текстура.