Морквяний бісквіт для торта

Як смачно зробити Морквяний бісквіт для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мій фаворит! Ідеальний бісквіт, який можна є просто так! Для дітей ідеальна випічка🔥

Інгредієнти

на форму d-20:

– 3 яйця
– 180 г цукру
– ванілін і щіпка солі
– 90 мл рослинного масла
– 180 г борошна
– 10 г розпушувача
– 200 г моркви

Морквяний бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Яйця з дрібкою солі перемішати, додати даліить цукор і збити до пишної маси. Гарненько збийте! Це важливо. Додати рослинне масло і перемішати 1-2 минуты.

2. Посіяти борошно і розпушувач, акуратно перемішати. Морквину натерти на дрібній тертці і додати, перемішати. Духовку розігріти до 180 градусов.

3. Тісто вилити у форму, з боків застелити папір для випічки, випікати при 180* 40 хвилин. Перевіряємо на суху шпажку!

Відео рецепт 👇