Імбирне печиво медове з глазурю

Як смачно зробити Імбирне печиво медове з глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто :
Мед – 100 гр.,
Цукор – 100 гр.,
Вершкове масло – 100 гр.,
Сіль -щіпка,
Сода – 1 ч. л.,
Яйце-2 шт.,
Борошно – 360 гр.,
Імбир – за смаком
Кориця – 1 ч. л.,
Гвоздика – за смаком
Ваніль.
Глазур 1 білок середнього яйця, цукрова пудра – 200 гр.,
Лимонний сік – 5 ч. л.,
Ваніль.

Імбирне печиво медове з глазур’ю покроковий рецепт

1. Готуємо тісто: у каструлі змішуємо цукор, масло, сіль, спеції, мед, ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо всі інгредієнти. Далі вже в теплу, вже злегка остигнула масу додаємо соду і яйце (можна додати ще 1 жовток від глазурі), далі за трохи додаємо борошно і вимішуємо тесто.

2. Ставимо його в пакеті на пів години в холодильник. Далі тісто розкачуємо, вирізаємо формочкою печива. Випікаємо при 180 градусах 5-7 хв. Готуємо глазур – збиваємо білок, додаємо цукрову пудру, збиваємо до піків, в кінці додаємо лимонну кислоту, ваніль і перемішуємо миксером.
3. Глазур поміщаємо в кондитерський мішок і прикрашаємо остиглі печива. Тут можна фантазувати. Я з своїх печива зробила ялинку, ви можете будиночок і все, що душі угодно.