Шоколадний бісквіт з чорним шоколадом

Як зробити смачний Шоколадний бісквіт з чорним шоколадом рецепт простий в духовці. (можна використовувати як темний, так і молочний шоколад).

Інгредієнти

6 шт яєць;
240 грам цукру;
150 грам темного шоколаду;
150 грам вершкового масла;
150 грам борошна;
15 грам розпушувача.

Шоколадний бісквіт з чорним шоколадом покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром в густу пишну піну. 🙌 Розтопити вершкове масло з шоколадом в мікрохвильовці інтервалами або на водяній бані до однорідної консистенції. Дати 5 хвилин охолонути. 🍃 Додати олійно-шоколадну масу до збитим яйця з цукром. Добре збити міксером. 💫
2. Додати просіяне борошно і розпушувач. Збити до однорідності. Підготувати два кільця діаметром 18-19 див. Розлити по формах, випікати при температурі 180 °, 30 хвилин (залежить від вашої духовки можливо трохи більше або трохи менше ) режим верх-низ або конвекція, до сухої лучинки.
3. Після 20 хвилин можете перевіряти періодично, що б налаштувати режим і час випікання саме для вашого духової шафи. Дати охолонути, акуратно зняти кільця і загорнути в плівку. Зберігати в холодильнику. 🌬️ Цей вид бісквіта не вимагає додаткової просочування сиропом при складанні тортиков.