Фісташковий торт

Як зробити смачний Фісташковий торт простий рецепт.

Інгредієнти

Кірка:
½ склянки сирих фісташок
1 м’яких фініків, без кісточок
½ ст л кленового сиропу або топінамбура
½ ст л кокосового масла

Наповнення:
½ склянки сирих фісташок (попередньо замочити)
3 ст л кленового сиропу або топінамбура
2 ст л кокосового масла
2 ст л мигдального молока
1 ч. л. чистого ванільного екстракту
щіпка солі
¼ чашка крупно нарізаних сирих фісташок

Начинка:
нарізані фісташки
їстівні пелюстки троянд
або Ваш варіант

Фісташковий торт покроковий рецепт

1. Подрібнити фісташки до середньої крихти. Розім’яти руками фініки, додати масло і сироп, вимісити таке липке тісто і додати туди фісташки. Викласти масу на дно форми силіконової або інший (можна застелити пергаментним папером). Утрамбувати добре кірку і відправити в морозилку на 10-15 мин.
2. Збити в блендері молоко, фісташки, масло, сироп, ванільний екстракт і сіль до однорідної маси. Додати крупно порізані фісташки. Вилити у форму на корочку.
3. Заморозити до повного застигання. Прикрасити фісташками, пелюстками троянд 😊